2023-02-11 63 浏览
捉紧冬天既尾巴,趁天气热之前快啲打多几次边炉先!呢间肉蒲团火锅系无意中行女人街发现,同一座大厦都有好多野食,最岩心水就系火锅啦。今次食set c, 叫左个清酒卜卜蚬汤底,味道清甜而且有好多蚬,啲蚬都洗得好干净而且粒粒都好厚肉。坐喺无耐店员会上左一个牛肉拼盘先,比我哋试晒甘多款牛再决定续边一款,而且都好细心地有埋牛肉名牌。呢间店有别其他店之一既地方系疏菜,佢哋啲瓜类例如冬瓜、萝卜、莴苣等都系切到好大份,惊死你唔够食甘!我劲钟意,食落口感大满足,而且可以食到好juicy!我最钟意系佢哋既芋头,真系好粉糯,完全无一旧系生水的,我食左好多旧,真心大推!仲有虾都好新鲜,食落肉质弹牙!整体环境坐得好舒服,位置宽敞唔会逼!疏菜、丸类、熟食及饮品都可以自行出去大堂拎,而肉类及海鲜等就系扫code下单。店员好主动收走空碟,上菜速度都好快。