2024-01-02 104 浏览
走进这家餐厅,满眼豪迈海鲜与肉块正呼唤著呢。三文鱼刺身丝滑得入口即化,还带著海洋的鲜甜,咬落去满嘴生津啊!加上啲 wasabi 来点提味,真系正!赤虾同埋北寄贝又新鲜又弹牙,桌上一阵热闹,饮品加冰一捞,消暑解渴得嚟又畅快。你话谷无限加嘅炸零食,脆脆嘅薯条边食边倾计,铺底正!当然,肉食爱好者绝对唔会失望。为食牛肉拼盘,各种部位、各有千秋,肉质由嫩滑到筋脆,冇一件唔过瘾。将牛肉蘸汤微煮,过瘾!泡菜猪肉就偏酸酸地,香浓得黎下饭极好。你估我会唔会叹汤?不止啊,个樱桃鲜茄薯仔汤底,酸酸甜甜,汤里面又有飘著翠绿青菜同弹牙粉丝,清新爽口到不得了。今晚真系食到停唔到口,饱和但又唔肚胀,简直系美食旅程嘅一场飨宴。慢慢享受,尽在轻松嘅氛围中。呢度啲食物系既能满足你嘅味蕾又能给予你宾至如归嘅感受。其实有时候,生活中最简单嘅快乐,可能就系一场有味道嘅冒险嚟㗎!🍢🍲👩‍🍳