2024-08-17
喺OpenRice发现位于太子嘅港式鸡煲火锅""米走鸡""真系火爆人气🔥!有朋友嚟访,自然要约埋佢哋一齐食火锅,大叹「滋」味东西,食到大满足😆🌟我哋首先选咗一个蒜蓉トト蚬锅做开胃菜🥂。蒜蓉香气扑鼻,再配上新鲜嘅蚬味,清甜可口,无比惹味~之后就黎到牛柏叶和M5和牛丸嘅登场时刻,每一件肉片均鲜嫩唾手可得,肉质细滑,放进口里即溶,鲜美无比,配埋我哋嘅秘制酱汁,真系无得输🍻!🌟我哋仲拣咗一份西班牙黑豚肉 ,热锅冷油,轻轻滑过,回甜的豚肉芳香四溢,入口即化,鲜甜美味,令人停唔到口!❤️🌟再黎就系清热降火的金针菇,一锅热腾腾的汤底熬煮出金针菇固有的甘甜,滋味绝佳,食落真的超过瘾! 饱餐一顿过后,我哋都赞唔绝口,个汤底嘅香气已经深入心肺,味道更是让人回味无穷。仲要表扬下我哋嘅服务员,服务超级好,我哋一直叫,佢都做得好快,真的值得一百分💯!