2019-06-27
今日约左三五知己系旺角揾野食,一行四人烦恼食咩就紧系去食cafe 啦,成日都系排行榜首数位既第三站,就决定了去 第三站!呢度除左食野之外仲有林林总总的纸牌游戏比客人选择,系一班人聚餐既好地方!店主将装修摆设都有想头,有一排三眼仔小摆设相当费心,仲有雷神之锤,直头系我心头好,除左享用美食,仲有心头好,黎到呢间第三站确系我既小确幸蜜糖鸡翼&蒜香鸡翼鸡翼烤得一啲都唔干枯,系好juicy 既鸡翼,饱满既鸡肉发肉汁,加上蜜糖及蒜油,令到两生款鸡翼都令人惊喜,甜甜的蜜糖鸡翼及丰有蒜香鸡翼!个人喜欢蒜香鸡翼略胜一筹!芝士薯条新鲜炸既薯条永远都加分,够脆够热辣辣!芝士酱同薯条亦都系绝配,加以忌廉发芝士既薯条,由于多汁既关系会收淋,但薯条系加上烟肉等配料,令到薯条口感更加丰富卡邦尼烟肉杂菌意粉意粉够creamy嘅感觉,洋葱烟肉香草等食材都十分夹,好味份量系超多,唔怕会唔够饱意式芝士焗肉酱长通粉卖相吸引,未黎到已经闻到意式香料既味道。汁既份量啱啱好,味道上咸香十足,中意食长通粉因为粉中间既空位可以储住d汁,十分滋味。通粉既熟成度都控制得好好,一d都唔会硬,亦都唔会太熟而黏埋一旧。养颜系列 - 神仙神仙既成
呢度除左食野之外仲有林林总总的纸牌游戏比客人选择,系一班人聚餐既好地方! 店主将装修摆设都有想头,有一排三眼仔小摆设相当费心,仲有雷神之锤,直头系我心头好,除左享用美食,仲有心头好,黎到呢间第三站确系我既小确幸
蜜糖鸡翼&蒜香鸡翼
芝士薯条
卡邦尼烟肉杂菌意粉
意粉够creamy嘅感觉,洋葱烟肉香草等食材都十分夹,好味
份量系超多,唔怕会唔够饱
意式芝士焗肉酱长通粉
养颜系列 - 神仙
神仙既成份以改善贫血、月经胀痛、舒缓肠胃不适、头晕以柠檬草、杞子、圆肉等,令女士在进食晚餐都可以调理身体,确令人意思唔到!
整体黎讲,station three 系旺角中闹市都可以痛一片乐土让人聚一聚,有玩乐既游戏,有美味的食物,还有我既小确幸 - 雷神之锤,令我唔愿离开!