2021-12-24
生活过于急促的时候,的而且确系需要停下脚步,享受生活。位于牛头角既LAGOM可以让你有一个轻松愉快嘅一个下午。很开心可以被安排坐一张有梳化既座位。圆枱既高度偏矮,食嘢既时候有少少辛苦,但又有一张舒服既梳化,真系好难取舍,女人就系特别烦😂😂餐厅很细心,为每一位客人准备了一个独立包装口罩。好可爱呀😍😍有一只白雪雪既大熊陪住我叹下午茶。Hea下抖下,又一个下午。猪颈肉泡菜苹果汉堡 $128第一次食汉堡系简猪颈肉、泡菜同苹果既配搭,几特别又清新,味道又唔会奇怪,又岀奇地正😂😂薯条炸得很脆口,份量多。奶油南瓜蟹肉意粉 $88估唔到南瓜蓉捞意大利粉,都几好食😋感觉上比一般意大利粉酱汁更加健康。平白 小白咖啡 (午餐半价) $17咖啡带少少苦味,不会太甜。很可爱,中间有一个小心心。巴斯克焙芝士蛋糕 $30果然名不虚传,有浓浓的芝士香,又滑又软。抹茶提苏打 $55以绿茶粉和绿茶海绵蛋糕,本来以为会有点苦,点知又唔会,很creamy,很满足。LAGOM既甜品果然无令我失望,下次一定会试吓其他款,见至甜品都心心眼了😍餐厅更有手工啤酒🍻
猪颈肉泡菜苹果汉堡 $128
猪颈肉泡菜苹果汉堡
奶油南瓜蟹肉意粉 $88
奶油南瓜蟹肉意粉
平白 小白咖啡 (午餐半价) $17
咖啡带少少苦味,不会太甜。很可爱,中间有一个小心心。
平白 小白咖啡 (午餐半价)
巴斯克焙芝士蛋糕 $30
果然名不虚传,有浓浓的芝士香,又滑又软。
巴斯克焙芝士蛋糕
抹茶提苏打 $55