2015-06-16
谂返起第一次接触PIZZA,就梗系PIZZA HUT啦,仲记得细个果时,要测试默书成绩好,爸爸妈妈先至会带我黎呢到一次,以前呢到系有自助沙律巴架,不过自从餐厅装修之后就无再提供啦,所以,呢间PIZZA HUT 真系带俾我唔少童年回忆。今日系星期日,我地一家三口本身唔系太大食,又唔系好肚饿,所以决定叫个2人餐SHARE就算,刚巧我地又有张COUPON 送份鸡翼,所以决定用埋佢。热带风情松厚批普通批有好多料,有鸡肉啦,蘑菇同菠萝,PIZZA够厚身,批底同批边都够脆,PIZZA 整体黎讲唔太HEAVY,味道又香,几好。香辣鸡翼外层烤得很香很脆,鸡翼不但唔太油,而且仲有点干身,加埋少少辣味又真系几开胃。呢个小龙虾白汁焗意粉,唔睇MENU都唔知佢果D汁叫做白汁,因为个汁一D都唔白,仲憬橙色添。除此之外我真系食唔到有白汁味,但好彩有龙虾味。除左以上既食物之外个2人餐仲有2杯饮品同埋2个意大利杂菜汤加蒜茸包,我地呢个2人餐,用COUPON 免费加左份鸡翼同埋减30蚊,再加埋会员优惠,3个人埋单都系170蚊,真系超值。
今日系星期日,我地一家三口本身唔系太大食,又唔系好肚饿,所以决定叫个2人餐SHARE就算,刚巧我地又有张COUPON 送份鸡翼,所以决定用埋佢。 热带风情松厚批普通批有好多料,有鸡肉啦,蘑菇同菠萝,PIZZA够厚身,批底同批边都够脆,PIZZA 整体黎讲唔太HEAVY,味道又香,几好。 香辣鸡翼外层烤得很香很脆,鸡翼不但唔太油,而且仲有点干身,加埋少少辣味又真系几开胃。 呢个小龙虾白汁焗意粉,唔睇MENU都唔知佢果D汁叫做白汁,因为个汁一D都唔白,仲憬橙色添。除此之外我真系食唔到有白汁味,但好彩有龙虾味。 除左以上既食物之外个2人餐仲有2杯饮品同埋2个意大利杂菜汤加蒜茸包,我地呢个2人餐,用COUPON 免费加左份鸡翼同埋减30蚊,再加埋会员优惠,3个人埋单都系170蚊,真系超值。