2019-01-19 168 浏览
午市抵到烂系列!今日放假行过,见到午市平均五十零蚊就有一份定食,仲要星期日,觉得超抵,就抱住一试无防既心态入去试啦!餐厅都几大,卡位,又阔落,职员都好多,落单同上菜都快,几好!寿司拼盘连乌冬或拉面,$75有十二件寿司,望落都几新鲜!鱼生无腥味,鲜甜,饭细,鱼生大件,材料好足!三文鱼好厚切,好肥美!带子爽口,清甜!汤底唔算好浓,乌冬弹牙,份量都唔少。食完呢个餐饱到不得了!只系75蚊!免加一!鲷鱼腩蒲烧饭鲷鱼腩超级超级嫩滑!!入口即融既感觉!配合埋甜甜地又好香既烧汁,好好食,送饭一流!好好食既鲷鱼腩!烟肉芝士大菌个人好中意食菇!见到菜单有当然唔放过啦!菇好大只!焗到好香,面头好多芝士,内里系洋葱、烟肉同蕃茄,一咬落去啲汁涌晒出黎!超好食!西京烧雪鱼腩外边煎到脆脆的,鱼腩如鲷鱼甘一样嫩滑。因为用盐烧,更香口!点埋蛋黄酱食都好夹!!黑牛菠萝特饮,无酒精平时呢个系出面饮至平都要六七十蚊,呢度做7折,只需$24,真系好抵!!好香菠萝味,够晒气,爽!总括而言,平靓正!好抵食!新张期间仲有折,免加一,一定会再黎!
午市抵到烂系列!

寿司拼盘连乌冬或拉面,$75
有十二件寿司,望落都几新鲜!

鱼生无腥味,鲜甜,饭细,鱼生大件,材料好足!

三文鱼好厚切,好肥美!

带子爽口,清甜!

鲷鱼腩蒲烧饭

好好食既鲷鱼腩!

烟肉芝士大菌
个人好中意食菇!见到菜单有当然唔放过啦!

西京烧雪鱼腩

黑牛

菠萝特饮,无酒精
好香菠萝味,够晒气,爽!