2017-05-10
夏日炎炎打边炉,绝对系香港人最有特色兼最爽嘅事!今日就同埋中同黎呢度打边边,一齐十下十下🥘🥘,中同食过一次介绍我地再黎真系愈夜愈热闹,我地8点半去到,都仲好多人,食到10点都仲好多人,证明系好嘢,冇拣错!拣左168蚊任食套餐,竟然有日式寿喜烧汤底,港式crossover日式,吧枱仲有好很多款式嘅野食任拣,有多种面条,豆腐麻酱,寿司,雪糕甜品,汽水冰茶,真系要乜有乜!梗有一款啱食嘅系左右🥗🥙仲有好多人都著迷嘅午餐肉!!!(我疯狂encore左5次),爽!主角,黄金鸡!肉质鲜滑,有鸡味,好新鲜,仲有得encore!店员仲教我地落青柠食,保证够fresh唔会腻!食黄金鸡专用嘅计时器,咁就唔会十到不知时日过而搞到啲鸡肉老左喇!够哂鲜嫩!啲猪肉牛肉嘅厚薄度都刚刚好,都系可以encore的!168套餐仲包埋海鲜盘,有尤鱼,生蚝,同埋青口!牛舌系全晚重点!呢个价钱有埋牛舌,不得了啦!牛味浓得黎仲唔会un, 咁嘅价钱同质素,绝对超值!
梗有一款啱食嘅系左右🥗🥙
店员仲教我地落青柠食,保证够fresh唔会腻!
啲猪肉牛肉嘅厚薄度都刚刚好,都系可以encore的!
168套餐仲包埋海鲜盘,有尤鱼,生蚝,同埋青口!