2019-02-18 173 浏览
星期六去左屯门睇戏,睇完戏当然要食饭啦!大商场啲餐厅,太多人排队,唯有行远啲食啦!星期六晚餐时间,都差唔多坐满晒人,好彩啱啱好有一枱卡位吉咗,我哋就唔洗等位啦!睇咗一阵餐牌,发现都几多菜式拣呀!中西式都有,又有小食,饮品都有啲特式啲嘅,而且价钱都合理。我同朋友叫左几样野。综合水果茶,应该用左新鲜橙汁加Lipton红茶,茶味唔算浓,味道偏酸,都几开胃解渴,个人唔钟意太甜嘅饮品,所以都几岩我!仲有啲水果粒食下,有橙,火龙果,苹果!!仲有两片柠檬添!!牛肝菌带子意粉真系好有惊喜呀!本身望落带子同菇嘅份量都算多,带子有成4-5粒已经觉得好唔错,食落原来个酱汁调得好香浓惹味又唔会太咸,而且每条面都挂满酱汁,超好食呀!黑松露虾仁炒蛋松露香相当配合炒蛋,而且蛋好滑,一啲都唔会过老,煮得刚刚好,虾仁够大粒又爽口,份量好足够,送饭一流。小菜配有中汤及饭,都好抵食。埋单每人1百蚊有找,抵丫!
星期六去左屯门睇戏,睇完戏当然要食饭啦!
大商场啲餐厅,太多人排队,唯有行远啲食啦!

我同朋友叫左几样野。

牛肝菌带子意粉

黑松露虾仁炒蛋

埋单每人1百蚊有找,抵丫!