2021-05-12
呢间L Kitchen位于天水围天一商场1/F,系一间西日嘅店舖,系一间新开嘅店舖,地方坐落感觉都唔错🤔,而去嘅食物都好有水准👍,价钱一般.牛肉温泉蛋寿喜烧乌冬呢款烧乌冬系L kitchen招牌,卖相都好吸引😮,睇见都好想食🤔😋,而去嘅牛肉食入口都好腍身,味道都好鲜味😋,乌冬食入口爽口又弹牙,口感感觉都唔错🤔,去𠮶温泉蛋味道浓郁够哂滑口😙😋,尤其是去嘅汤底味道浓郁😋,配埋D乌冬味道十分之正👍!.烟三文鱼沙律烟三文鱼卖相都好吸引😍,食入口味道都好鲜味啖啖肉😋,去嘅沙律酱味道唔错🤔,配埋D沙律菜食好好味😋!.西日拼盘睇落都唔错🤔,呢份拼盘都几好,有炸虾,炸鸡翼,肠,流心蛋,薯蓉,多士,用咗D沙律菜垫底,尤其是去嘅多士味道好正😋👍,又够薄身脆口,食入口感觉味道突别🤔,食到带有蒜蓉嘅香味咸咸地😙,又有橄榄油嘅香味,完全唔觉得肥腻!.汁烧慢煮鸡胸鸡胸卖相睇落都好吸引😍,而去嘅鸡肉完全唔觉得肥腻🤔,食入口都好腍身,味道好好味😋好突别🤔!.秘制流心蛋流心蛋都好吸引😮,系店舖自己秘制,食入口感觉好嫩滑,尤其是去劲流心😍,外皮味道十足😋,店舖又用咗秘制酱汁而制成!.*价钱一般,食物质素唔错👍,价钱又唔贵
牛肉温泉蛋寿喜烧乌冬
烟三文鱼沙律
西日拼盘
汁烧慢煮鸡胸
秘制流心蛋
*价钱一般,食物质素唔错👍,价钱又唔贵,食到高质素食物,我觉得值得试吓*