2016-06-26 7276 浏览
一个五个course正宗意大利加埋wine pairing都只系500蚊唔饮酒唔紧要五个course 280蚊我食完觉得占咗好多便宜因为我一心系食pasta冇叫到个set净系叫咗个菠菜芝士卷加side沙律都系150蚊连加一菠菜芝士卷真系天堂落嚟嘅食物菠菜蓉唔系得个烂字有咬口芝士溶左仲系好有咬口最重要系佢有意大利嘅味道非常正宗连个blonde beer都好饮过人好有果味house white wine亦都好好饮不过如果你好赶时间就千祈唔好去因为服务好慢 贯彻意大利人嘅宗旨星期六夜晚可以吃一个晚上都唔会俾人赶现场亦都冇咩人本身见到食评有咁多好评一个负评都冇而且餐单上嘅英文真系要查字典真系抱住一试嘅感觉去 食呢餐饭点知去到完全冇咩人以为中伏但系一定会返食因为正宗嘅意大利餐厅实在好少通常好多系港式美国式今次真系食到欧洲风味仲要系平靓正我真系唔明点解无人食偷食咗朋友嘅 食物roast vegetables r amazing!green salad sauce was great with very fresh vegetables!蘑菇汤真系好浓厚劲好味但老实讲一句真系唔够热最可惜pasta唔
一个五个course
通常好多系港式美国式
今次真系食到欧洲风味
仲要系平靓正我真系唔明点解无人食
偷食咗朋友嘅 食物
roast vegetables r amazing!
蘑菇汤真系好浓厚劲好味
但系真系好溶
搞到我成晚冇得瞓
我只系饮左一啖
你系估唔到佢连甜品都做到一丝不苟
lemon tart 有脆脆嘅饼边 又有酸酸甜甜柠檬蓉 最特别佢唔同位置有唔同口感同味道
虽然我知道每一块饼都应该系咁样但系佢嘅分别好大
lemon tiramisu 真系有啲 酸酸甜甜雪糕雪葩嘅感觉
大厨仲会同你出嚟倾计 真系意大利人嚟㗎
服务系有啲慢但系我之前咪话过如果你赶时间就唔好嚟食啰