2023-12-04
别忘了近日天气转凉,心思思去咗附近天耀商场新开既别忘了食火锅放题。呢到既火锅放题同其他最大既分别系,呢到仲有埋甜品放题架。🤗🤗别忘了既装修好粉红,啱晒我地女仔打卡,除咗打卡之余,仲可以写低愿望然后挂上树上,几得意。 😆😆呢到座位空非常阔落,仲要系卡位黎,都几好坐。入座后,我地仲可以一人叫一个汤底,咁我地就叫咗一个昆布清汤,同另一个台式寿喜烧。 呢到系用QRcode手机落单,上菜速度快到我地吓亲,啱啱禁完,放低手机,转个头啲野就到齐,劲有效率。💕💕我地今次平平地叫咗个set A,都有两款牛肉,牛板腱同埋肉眼草饲牛,加埋猪梅片同羊肉卷,都算几丰富。四款你肉都唔过太肥,入口嫩滑。除此之外,出面仲有好多配菜比大家夹,有丸类,各式蔬菜菰类,仲有啲台湾名物米血糕等,材料都好新鲜好多款式。😍😍不得不提佢地既台式小食,我地一坐低就叫咗几款试下。台式盐酥鸡扒真心好好食,鸡扒入面好juicy,我地忍唔住encore咗。其他甜不辣,台式香肠等都做得好有水准,去到记得要叫黎试下!🥰🥰