2024-05-16 1350 浏览
今次我哋嚟到荃湾试一间好受欢迎嘅车仔面舖头💥!下午茶时间嚟到,仍然都有几多客,喺午饭时间更加系受欢迎到要排队添👯‍♂️。呢度装修新净,而且店员好Nice🥰!.🍜幸福自选4𩠌车仔面($52+2)我哋拣咗河粉,份量超级多🤩,成碗仲大过块面!而且女仔嚟到真系唔会食得晒一碗,啱晒返工lunch好肚饿嘅时候食💕。秘制萝卜味道清甜,配埋甜香卤水味好好食👅,仲唔会有草味。卤水鸡肾份量超级多,而且全部厚切,食落爽口😋!日本紫菜🍙摆得好可爱,好似拉面嘅摆法,浸埋甜香嘅牛腩汁汤底,好好味。云吞(+$2)皮滑,好夹汤底,食落有肉香味😆。.🍜幸福自选4𩠌车仔面($52+2)呢碗都同样拣咗份量超级多嘅河粉,而且无论系乜嘢配料嘅份量都超级澎湃😝!猪红真心推介✌🏻,吸收咗卤水汁嘅甜香味,而且完全冇血腥嘅感觉,高质🤤!卤水鸡肾爽脆又份量够多,好满足😎。台湾芝心丸煮得啱啱好,里面流心,好夹车仔面嘅感觉♨️。卤水猪大肠(+$2)有油脂香味,入口软嫩,夹埋卤水汁嘅味道好正🐷。呢款我哋就拣咗沙嗲汁汤底,成碗食落都有花生香味🥘。

🍜幸福自选4𩠌车仔面($52+2)

🍜幸福自选4𩠌车仔面($52+2)
2024-05-16
下午茶