2018-02-20 150 浏览
其实我系麻甩底,劲钟意食米线🤭🤭,一场黎到梗系试齐镇店配料,黑柏叶、墨鱼头、猪大肠,仲有象拔蚌猪大肠洗得好干净,而且里面唔会有太多肥膏,岩晒我,食完都唔会有太大罪恶感,呢度用既系原汁原味既黑柏叶,唔系漂白过既~另外象拔蚌同墨鱼头都唔会韧😌叫左5小辣,但感觉上比访间某大型连锁店既较辣,唔食得太辣记住叫少d啊~ 仲点左皇牌小食口水鸡腿、风味鸡膝软骨串、香草同麻辣鸡翼、香烤猪仔肶😆😆口水鸡脾唔算好辣,够晒冻,鸡肉结实得黎好嫰滑,而且份量超级大风味鸡膝软骨串$10三串,超高胜价比香草同麻辣鸡翼烧完都好juicy猪仔肶食落啖啖肉,样样都充满孜然粉,劲重口味,岩晒我🤟🏻红油海蜇都系$10碟喳,呢个就相对淡,唔会太辣 唔岩食唔紧要,仲有其他皇牌小食:风味鸡皮串、干伴鸡肾、蒜香牛肚、蒜泥白肉 、红油木耳、川味尖椒皮蛋、红油猪耳、凉伴耦片、手拍青瓜、酥炸虾饼、芝士波波等等不过因为友人唔食猪,好多野都食唔到😨 百几蚊食到食台野😂😂

风味鸡膝软骨串$10三串,超高胜价比

香草同麻辣鸡翼烧完都好juicy

猪仔肶食落啖啖肉,样样都充满孜然粉,劲重口味,岩晒我🤟🏻

红油海蜇都系$10碟喳,呢个就相对淡,唔会太辣

不过因为友人唔食猪,好多野都食唔到😨

百几蚊食到食台野😂😂