2020-01-06 2134 浏览
天气冻最岩就系食羊腩煲同事介绍话依间羊腩煲放题98蚊任食羊腩平时普通叫个羊腩煲净系一煲都二百几蚊啦,宜家98蚊仲要任食紧系马上去试下啦我同女友两个夜晚放工就咋咋林去左黄大仙去试下啦,铺头位置都几偏僻下,系个转弯位到环境方面,铺头算几大,坐得都几松动,而且人流唔多,都坐得几舒适但枱个d 就唔系清洁得几干净,有小小污糟食物方面,当然系叫左主角羊腩煲食仲有跟埋生菜,注意只有羊腩系任食,叫其他配料同野饮要加钱既味道方面,羊腩十分之好食!好有羊肉而且又多肉,煲得又林,食落完全唔痴牙,又有口感,完全超越98蚊货色服务方面,店员全部都十分之nice,会同你倾紧,加羊腩都唔会hea 你,劲快手就帮你加,仲要加得多真系可以无间断咁不停食羊腩!最后埋单两个人加埋220蚊左右(因为加一),都仲系平过出面叫一煲羊腩煲抵到烂!又好食,如果钟意食羊腩煲既一定要去食,十分推介
天气冻最岩就系食羊腩煲
同事介绍话依间羊腩煲放题98蚊任食羊腩
平时普通叫个羊腩煲净系一煲都二百几蚊啦,宜家98蚊仲要任食
紧系马上去试下啦

但枱个d 就唔系清洁得几干净,有小小污糟

食物方面,当然系叫左主角羊腩煲食
仲有跟埋生菜,注意只有羊腩系任食,叫其他配料同野饮要加钱既

真系可以无间断咁不停食羊腩!

抵到烂!又好食,如果钟意食羊腩煲既一定要去食,十分推介
2019-12-29