2017-04-28 555 浏览
琴晚同老公拍拖去食饭,佢话好耐未食过韩国烧烤,听朋友讲话旺角依间韩舍几好,就book位试下,去到坐底,d枱櫈都几宽,行出去食物自助区兜过圈,wow~从未去过一间韩国烧烤放题咁多野食,烤肉区款式多,另外,仲有刺身、寿司、炸物、热盘、小食、甜品、任饮清酒区~刺身区有七款刺身选择,但每次最多攞3款,做得几好就系佢地将d刺身放喺个有冰既碗到,保持新鲜,非常贴心~烤肉味道不错~尤其是辣鸡翼去到食热食区,我order左一件炸虾手卷,有亮点,我冇谂过员工系即时将只虾放入炸炉炸,然后再整手卷,比手卷我时只虾系热辣辣,好味仲有d惊喜之处,有得自炒年糕、自炒雪糕、自制章鱼小丸子~好过瘾,自己未试过整过,好好玩~~依间韩烧可以encore~~
琴晚同老公拍拖去食饭,佢话好耐未食过韩国烧烤,听朋友讲话旺角依间韩舍几好,就book位试下,去到坐底,d枱櫈都几宽,行出去食物自助区兜过圈,wow~从未去过一间韩国烧烤放题咁多野食,烤肉区款式多,另外,仲有刺身寿司、炸物、热盘、小食、甜品、任饮清酒区~

刺身
寿司
烤肉味道不错~尤其是辣鸡翼

即炸虾手卷

炒雪糕
章鱼小丸子
炒年糕
依间韩烧可以encore~~
2017-04-27
寿司