2022-09-27 111 浏览
好少去慈云山果头,但经过巴士站落车见到呢间新开食四川菜嘅——🌟熊猫小云吞🌟 @pandawonton_hk ,想食辣嘅瘾大起,一于试下,外卖同堂食都可以,餐牌种类繁多,价钱都几吸引抵食🤩._./ 食物 /🍢|串串香辣锅|🍢好抵食,里面有好多食材,够香,唔算话好辣👍🏻·🥟|卜卜脆炸鲜虾云吞 |🥟脆炸鲜虾云吞系我最爱,外皮炸到脆卜卜,配埋甜酸酱唔会太dry,满满嘅虾肉馅料好正🦐·🐥|芝麻盐焗鸡川式凉面 |🐥好丰富,旁边有唔少滋味配菜,每一啖都好浓味💖BB辣唔算辣,食得辣可以再嗌劲啲🌶·🐥|鸡丝凉皮|🐥份量都算多,味道浓,每块凉皮都大大块·🐼|熊猫凉粉|🐼呢款甜品同个餐厅名一样,紧系要试下,如果想甜啲,可以落埋佢附送嘅糖浆•/ 饮品 /🍑|香桃茶|🍑🍊|西柚柚子茶|🍊饮品选择种类多,独立樽装,唔怕饮唔晒👍🏻•🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌶|辣椒油|🌶店舖仲有正宗四川自制酱料可以俾你选购,款式多,我就拣咗辣椒油返屋企试下😳🌟🌟🌟🌟🌟🌟._.
._.
/ 食物 /
🍢|串串香辣锅|🍢
好抵食,里面有好多食材,够香,唔算话好辣👍🏻
🥟|卜卜脆炸鲜虾云吞 |🥟
🐥|芝麻盐焗鸡川式凉面 |🐥
🐥|鸡丝凉皮|🐥
份量都算多,味道浓,每块凉皮都大大块
🐼|熊猫凉粉|🐼

/ 饮品 /
🍑|香桃茶|🍑
🍊|西柚柚子茶|🍊
饮品选择种类多,独立樽装,唔怕饮唔晒👍🏻

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🌶|辣椒油|🌶