2010-08-03
上次黎呢度已经系半年前啦, 上星期系报纸见到做紧推广, 吓左一跳,做紧买三送一!太抵啦!!!!! 即刻book 台同朋友一齐黎!上次因为唔够时间, 所以我都无点试甜品, 留左个遗憾,~ 所以今次我既策略系主攻甜品!呢度甜品既款式比上次多左,卖相唔错啦 ~ 至于味道, 我每款试左小小,都觉得好满意,尤其系个朱古力慕思,同埋杂果卷,卖相靓又好食!!最令人喜出望外既个款曲奇雪糕批,曲奇香脆夹住雪糕,劲好食! 仲有我至爱既薄荷朱古力味, 系出面好难揾到架! 我一口气食左两杯,好满足!!热盘都有好多款, 我觉得最好食既系羊架,几juicy, 其他冻盘海鲜,好似虾、长脚蟹、翡翠螺都好新鲜! 正啊!我个朋友就最欣赏个烧暔仔,话个皮够脆, 拍得住出面d 大酒店咁话㖞 ^^我地仲每人加左28 蚊参加个任饮计划~虽然我觉得有d 贵, 但好彩都几多款选择.~除左食物几满意之外, 呢度既服务都好好, 餐厅个境又靓, 抵啊!!推介!!!