2021-07-25
如果想试新加坡菜,一定要黎大埔既果子🥴入面有好多菜式选择👏🏻🥗蕃茄酸辣凤爪沙律 💵56🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀入面有沙律菜🥬、无骨凤爪🐓、车厘茄🍅,味道酸酸甜甜,作为前菜好适合,非常开胃🤤份量比想像中大份👍🏻🧆小食拼盘 💵62🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀拼盘有香辣鱼饼、南乳鸡翼、春卷、香脆吉列虾,各2件✌🏻🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀1️⃣香辣鱼饼➡️味道有啲辣亦好弹牙👍🏻2️⃣南乳鸡翼➡️好香口亦有阵阵南乳味~3️⃣春卷➡️咬落劲脆卜卜~4️⃣香脆吉列虾➡️外面炸得好脆,而炸粉亦唔会好厚👍🏻🥥香茅椰汁煮蚬 💵76🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀入面有蚬、香茅、洋葱🧅,睇落劲似清酒煮蚬🤪味道劲重椰汁味,啲汤可以饮埋😋份量劲足,超级多蚬😆🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☀️ps:免费配白饭🍚但我同朋友惊食唔晒,所以走饭🤣食得嘥先好嗌!🌋软壳蟹火山包 💵168🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀火山包包括有软壳蟹🦀、虾🦐、青口、蚬、面包粒🙊🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀新加坡咖喱较酸酸地,同泰式咖喱各有不同,面包浸满咖喱食超有满足感😚个包又劲大,💵168就可以食到咁多海鲜真系好抵!🍹青柠梳打 💵24🍀🍀🍀
如果想试新加坡菜,一定要黎大埔既果子🥴
入面有好多菜式选择👏🏻
🥗蕃茄酸辣凤爪沙律 💵56
🧆小食拼盘 💵62
拼盘有香辣鱼饼、南乳鸡翼、春卷、香脆吉列虾,各2件✌🏻
1️⃣香辣鱼饼➡️味道有啲辣亦好弹牙👍🏻
2️⃣南乳鸡翼➡️好香口亦有阵阵南乳味~
3️⃣春卷➡️咬落劲脆卜卜~
4️⃣香脆吉列虾➡️外面炸得好脆,而炸粉亦唔会好厚👍🏻
🥥香茅椰汁煮蚬 💵76
🌋软壳蟹火山包 💵168
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
火山包包括有软壳蟹🦀、虾🦐、青口、蚬、面包粒🙊
🍹青柠梳打 💵24
饮完一啖🌸所有既炎热感都消失晒🤪
🍹薄荷青柠梳打 💵26
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
湖水绿色好适合打卡👍🏻🤣薄荷叶更带出清新感~
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
☀️整体而言,店员服务💯环境舒适,最紧要食物价钱又抵又高质💮