2018-06-02 3995 浏览
食过大围食过佐敦果间,最后都系返黎大围食,同同事放工去食,8点果场岩岩好,每位二百蚊就食到海鲜大餐,饱到要打包带走d午餐肉,是日海鲜有蟹有蚬有蛏子有虾有蚝有鲍鱼有带子,希望冇数漏, 食食下已经挂住食唔记得影相, 除咗啲蟹当日唔够新鲜外,其他都好满意,虾系超甜又爆膏, 同埋劝大家千祈唔好著白色衫,我当日就系唔记得,著左白色衫去食,爆到成件衫报销左,都懒得洗,就算你几小心,你都控制唔到你朋友唔会爆到你除左海鲜你仲要拣其他火锅配料,之前食好似拣5款,点知今次黎已经加到8款,上次已经食唔晒,今次4个女仔已经叫定午餐肉打算食唔晒拎走,个人超推介佢个鸡软骨丸,系咁多款入面最好味,必食之选,其次我地拣返肥牛响铃菜之类常菜,就算几饱都好,个午餐肉无人郁过都好! 我地最后都清左个粥先走,摸住个肚直投话自己打大肚都有人信

蛏子王
生猛鲜虾