2017-08-21 422 浏览
去咗奥海城睇戏,夜晚就喺附近揾嘢食,俾我哋揾到系三期𠮶度有一间汉堡包食,价钱又唔贵,所以入咗去试。烤鸡汉堡$58本身以为系烤一整块鸡扒,点知原来系切件鸡块,最贴心嘅系去理鸡皮,烤得好香,肉好滑,配埋芝士,味道不错,如果薯条份量再多啲会更好。吉列猪扒汉堡$58份量都好大件,无骨吉列猪扒刚炸起,热辣辣,酱汁系唔同款既白酱,配上番茄同生菜,都几好食。厚切薯条一向系我最爱,而且调味唔会太咸。青苹果柠檬沙冰(套餐加$14 )味道酸酸甜甜,配埋个汉堡包好开胃,啱晒咁热嘅夏天度饮,消暑解渴。士多啤梨乳酪(套餐加$14 )用士多啤梨和乳酪混合而成,饮落好重嘅乳酪味,食完汉堡包再饮埋呢杯饮品其实都已经好饱。焗西兰花杂菇$40因为想食个菜,所以点左呢个小食,入面有西兰花同蘑菇,上面铺满芝士焗制而成,味道都不错。

烤鸡汉堡$58

吉列猪扒汉堡$58

青苹果柠檬沙冰(套餐加$14 )

士多啤梨乳酪(套餐加$14 )

焗西兰花杂菇$40