2019-09-01 45 浏览
甜品buffet, 每人158蚊,都几抵食,啱晒d超钟意食甜品嘅人。佢呢度嘅环境非常好,座位好舒适阔落,好钟意呢度呀!另外,职员嘅服务都好好,好有礼貌,加分!今次甜品可以话系好多选择,食到好满足。𠮶度提供十几款甜品,我试晒全部之余,仲有d试咗几旧,除番开每旧都唔洗十蚊,真系好抵呀。绿茶紫苏蛋糕有好香浓嘅茶味,而且甜味啱啱好,我个人超钟意食绿茶,所以非常钟意呢个蛋糕。芒果热情果蛋糕都好清甜, 上面的芒果都好甜添,而且加咗热情果可以带起芒果嘅鲜味,佢嘅味道亦都唔会过酸,好清新好好味。仲有好多款甜品,例如香橙乳酪蛋糕,曲奇饼,鲜果杯等等,最贴心嘅系佢喺每款蛋糕写上咗需要制作甜品嘅材料,例如牛奶 ,花生,大豆等,等人知道每款甜品嘅成分系有啲咩,真系几好㗎。食完甜嘢想食番杯健康啲而且令到个味觉冇咁腻嘅嘢就可以攞番杯鲜果杯,里面有西瓜,菠萝,蜜瓜,全部都好甜好清甜,我自己都食咗成三杯咁多,因为真系好好食!