2023-02-21 129 浏览
润一润甜品屋琴晚食完串烧,突然想食埋糖水先至够满足,未食就唔想离开红磡,正当我揾紧巴士期间,望到有个糖水铺嘅易拉架,不过比易拉架入面个方向箭咀图搞到我行咗几条街,最终原来系易拉架后面条路,近到死但搞到我揾餐死,易拉架画咗向左方向行,点解唔画L形方向就不得而知啦!1.芋圆珍珠凉粉西米露$32(9/10)呢碗芋圆糖水算份量适中,够2人食,唔想饱住训觉!入面有17旧芋圆、4旧地瓜圆、珍珠同西米。芋圆同地瓜圆烟烟韧韧,珍珠同西米唔会硬心,成碗糖水唔会好甜,算几抵食!地址:红磡湖光街1-7号联成大厦地下10F号舖#润一润甜品屋 #糖水铺 #芋圆糖水 #香港美食 #红磡美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong
润一润甜品

1.芋圆珍珠凉粉西米露$32(9/10)
呢碗芋圆糖水算份量适中,够2人食,唔想饱住训觉!

地址:红磡湖光街1-7号联成大厦地下10F号舖

外卖自取