2021-03-15 171 浏览
平时都有系佐敦分店食lunch 今晚我地就去左油麻地分店食dinner😋 2间分店都好大好多位👍🏻 晚餐都有好多set dinner 好多选择😎我地就拣左食精选2人套餐 包括左前菜 餐汤 餐包 意粉 主菜 甜品 好丰富🤩 餐汤跟蒜蓉包 系西兰花忌廉汤 都几有心👍🏻 店员仲好细心 会问你要唔要黑胡椒😆 前菜我哋叫左酸忌廉脆烟肉薯条 份量好多 超新鲜好脆 加左sour cream带微酸 唔觉易又食多左😂主菜我地就食左法国牛肝菌帆立贝忌廉汁意大利粉同美国安格斯西冷牛扒😋 法国牛肝菌帆立贝忌廉汁意大利粉牛肝菌味好香浓 够哂汁食哂成个意粉又唔觉得好腻👍🏻 美国安格斯西冷牛扒配菜仲有牛油焗薯仔粒 西兰花同沙律🥗 西冷有牛味又juicy 仲好大块😍食饱仲有甜品😍 系西班牙玉桂条伴雪米糍 食完咁多主菜可以食到香脆甜丝丝既西班牙玉桂条真系好满足🤩 再加上一杯caramel latte 同Royal Milk tea 果然性价比几高🌟

酸忌廉脆烟肉薯条

法国牛肝菌帆立贝忌廉汁意大利粉