2024-11-08 289 浏览
去到舖头,店员好好,向我哋推介必食既招牌菜,我哋就听佢既建议试吓先👍梦王和牛丼 $68梦王和牛丼用嘅系梦王蛋,梦王来自日本神户嘅刺身级鸡蛋,蛋黄饱满拣味香浓,而且营养丰富,正👍和牛系采用鹿儿岛直送嘅顶级A5和牛,质地软滑,肉味浓,非常好食👍鲍汁冬菇花胶面 $68呢个面好足料,入面有好多花胶同冬菇,仲要冬菇同花胶好大块好厚,煮得好腍好入味!咁足料先至$68 ,超级抵食!炸蚬蚧鲮鱼球&炸鲜奶卷鲮鱼球外皮炸得好薄,入面嘅鲮鱼肉好细滑,又弹牙!炸鲜奶卷外皮炸得好薄,唔会好厚,所以唔觉得好热气,亦唔会觉得好油腻,加上甜度适中,正👍凉茶(清心火)呢排食得热气嘢多,想饮凉茶下吓火,估唔到呢度都有凉茶,仲要自家制,非常新鲜,我拣咗清心火,唔单止唔难饮,仲好好饮,好清甜,有啲饮蔗汁嘅感觉,又好饮又下火,大力推荐👍

梦王和牛丼 $68

鲍汁冬菇花胶面 $68