2021-06-27
今日中午同朋友嚟到尖沙咀一间酒吧食饭同倾吓计,我哋都唔系好酒嘅人,不过谂住中午应该少啲人流,倾计会自在啲🤣 再加上呢度中午有六折优惠,好吸引呀.中午嘅阳光令到餐厅嘅光线好舒服,即使系偏暗嘅装修,都唔会令人有种昏昏欲睡嘅感觉。呢度仲有好多部电视,系睇波嘅好地方!·嘢食方面我哋嗌左个〈青口鲜蚬茄汁意粉〉,海鲜正常餐厅水准,不过份量几多,抵赞!另外个意粉酱好好味,酸酸甜甜之余都有啲海鲜嘅香味,食到停唔到口!.〈蜜糖香烧鸡翼〉落咗少少孜然粉,够晒惹味.〈迷你安格斯牛肉汉堡伴车打芝士及松露薯条〉平时聚会想share嘢食都好懒得嗌burger,因为share起嚟都几论尽🤣,呢度嘅burger细细个就啱啱好❤️ 汉堡扒唔会太干,配埋蕃茄同生菜,虽然听落普通,但其实味道都唔错~ 薯条新鲜炸起热辣辣,整体黎讲都系一个几抵食嘅party食物!·〈德国酥脆咸猪手〉一如其名,真系整得几酥脆,但系略嫌空口食会咸咗少少,相信如果配埋酒或者其他饮品就啱啱好~·〈四色芝士薄饼〉系薄批Pizza,个批底好似烘脆嘅面包咁,所以同丰富嘅芝士好match!
〈蜜糖香烧鸡翼〉落咗少少孜然粉,够晒惹味