2021-12-18 928 浏览
九龙城比较少中式点心🧆专门店,呢间点心专门店🤤最近就搬咗嚟隔离街嘅新店,佢哋嘅点心质素😋唔错,而且💰价钱好实惠👍!咸水角🔥外壳炸得够👍松脆,而且入面馅料足🥰。萝卜糕煎到个皮🤩有少少脆好香口,萝卜鲜味之余仲有萝卜丝,👍口感唔错,配埋🌶辣酱食更加惹味😋。山竹牛肉球🐂十分之松软嫩滑🥰而且牛味足,质素好过好多酒楼嘅出品🤤。佢哋嘅🤤流沙奶皇包连个皮都系金黄色几抢眼🤩,入面流沙感足👍而且几甘香甜美,不过个皮就厚咗啲😆。时令🐖腊味饭🍚用砵仔上,保温🔥能力好强,我哋食😋到最尾都仲系暖嘅👍,腊肉🐖又香又肥美,腊肠甘香🤩又有玫瑰露味🤤。足料糯米鸡几大件😍,糯米香软入味🤤,入边馅料丰富👍。总结来讲以咁嘅👍质素同价钱💰来讲性价比十分之好🥰,系街坊得闲来饮杯🫖茶食吓点心🧆嘅好选择之一😍。PS: 今日撞正系佢哋开张😆,所以意外地可以一路😋食嘢一路睇醒狮表演🤩!

咸水角🔥外壳炸得够👍松脆,而且入面馅料足🥰。

足料糯米鸡几大件😍,糯米香软入味🤤,入边馅料丰富👍。

$74.5 (下午茶)