餐厅: 好食雲南米線
资讯:

2018-11-22 270 浏览
米线铺多的是,荃湾有唔少,呢间我间唔中都会食,不过多数都唔系食普通米线而系凉拌米线,出面比较少有的。走了辣因为我不吃辣,辣都有几只辣可选。酸辣唔算有辣,少酸,味道唔错的。米线再加汁再拌几拌,几惹味,唔错唔错。鸡都算有唔少,味道可以因为佢既汁味道酸酸地已经拌到成碟都有,所以鸡都有了这味道,不错。芝麻花生都有,令呢个米线更加惹味。所以如果食呢间不妨试一试啦。青瓜丝都有,味道都可以。呢个凉拌米线都有唔少配料,加起哂其实几好味。米线盛惠: $34忌廉:$7总结凉拌米线,好味好味。

走了辣因为我不吃辣,辣都有几只辣可选。
酸辣唔算有辣,少酸,味道唔错的。

米线再加汁再拌几拌,几惹味,唔错唔错。

芝麻花生都有,令呢个米线更加惹味。

所以如果食呢间不妨试一试啦。

米线盛惠: $34
忌廉:$7

总结

凉拌米线,好味好味。
2018-11-22