2018-12-19
早两个月前老公已经系网上睇到呢间野 近近地好想试约齐人星期五夜晚去 见到劲多人排队 老公已经叫我排队先 佢去泊车点知前面个女仔已经同我讲佢系最后一个今日决定同老公拍拖仔黎试多次 我6点45分已经到左但人都系咁多 排队排到入后行排左1个钟左右 终于到我地啦~首先要系门口买飞 款式唔算多 我同老公就要左400g牛柳同400g三拍子买完飞 入到去会有人带位 地方唔大 位置都唔多带位个个会解释要去边个位拎野 跟住就张头先买个张纸俾服务员呢个时候 老公就出去吧枱位拎饭,沙拉,汤我就系位到等岩岩服务员俾我既牌仔响服务员态度非常好等左唔系好耐就响 老公就去拎牛牛牛柳牛味重 煮得耐会比较易老 唔算太大份 老公唔太饱因为饭,沙拉,汤系任食 所以最后一定可以食饱既三拍子 非常嫩滑 熟耐都唔会老 牛味唔够牛柳重 但肉汁都多仲有好多调味品 但真系劲污糟 我只落左小小蒜珍珠白饭同牛一齐食 非常之夹沙津只有椰菜丝 红萝卜丝 我有小小觉得苦汤就比较清淡 只食完牛 饮返啖都几舒服总括黎讲都食物方面非常满意 好味 又可以自己选择几成熟只有排队方面比较耐 但都一定会在黎!!!!
点知前面个女仔已经同我讲佢系最后一个
今日决定同老公拍拖仔黎试多次 我6点45分已经到左
但人都系咁多 排队排到入后行 排左1个钟左右 终于到我地啦~
首先要系门口买飞
款式唔算多 我同老公就要左400g牛柳同400g三拍子 买完飞 入到去会有人带位 地方唔大 位置都唔多
带位个个会解释要去边个位拎野 跟住就张头先买个张纸俾服务员
呢个时候 老公就出去吧枱位拎饭,沙拉,汤
牛味重 煮得耐会比较易老 唔算太大份 老公唔太饱
因为饭,沙拉,汤系任食 所以最后一定可以食饱既
非常嫩滑 熟耐都唔会老 牛味唔够牛柳重 但肉汁都多
仲有好多调味品 但真系劲污糟 我只落左小小蒜
珍珠白饭同牛一齐食 非常之夹
沙津只有椰菜丝 红萝卜丝 我有小小觉得苦
汤就比较清淡 只食完牛 饮返啖都几舒服
总括黎讲都食物方面非常满意 好味 又可以自己选择几成熟
只有排队方面比较耐 但都一定会在黎!!!!
题外话/补充资料:
买飞时最大面额$100 一定要换好钱先去买
去到门口见到人排队 要望下后面 因为佢分两条队 第二条队要入后行