2024-06-27 962 浏览
观塘🚇呢间极尚大瀛喜食品款式劲丰富,而且有🐟拖罗、鹅肝🪿同埋榴梿等等嘅矜贵菜式任食🤩,真系好令人心动!自助区除咗有多款🧃饮品之外仲有好多唔同嘅食品🧆任食,例如多款前菜、冻海鲜🦐、蒸点心、中式汤🥣、糖水、甜品同埋多款热盘♨️,其中我就最钟意麻辣小龙虾🦞!呢度主打嘅🔪刺身款式好丰富,有松叶蟹脚🦀、矶煮冻鲍鱼同埋金砖冻🪿鹅肝等矜贵食材,新鲜美味。三文鱼、🐟油金鱼、北寄贝、带子、酒煮荣螺、🐙八爪鱼,样样都令人垂涎欲滴,不过最😍吸引我嘅都系有拖罗任食!寿司🍣款式都唔少,特别系有蓝鳍吞拿鱼🐟寿司同埋根子寿司等等呢啲🥰矜贵嘅款式。除咗冻鹅肝🤤之外,佢哋仲有铁板煎鹅肝🪿,配埋香脆嘅多士🍞,甘香美味。另外🌶️惹味嘅川式烤蚝🦪同埋蒜蓉粉丝蒸扇贝都系😋我心水。花胶🐟、红烧乳鸽、香草牛油🧈煮蚬同埋黑松露忌廉汁虎虾🦐都系水准之作。🍰甜品同埋雪糕🍨款式都几丰富,尤其系有我😍钟意嘅法式炖蛋同埋häagen-dazs🍨雪糕任食,十分之吸引。D24苏丹王🤩榴梿蓉味道浓郁甜而不腻👍,就咁食或者配埋häagen-dazs雪糕🍨一齐食都系咁正!再食埋热嘅🔥烤榴梿,入口又腍又滑,😚系榴梿爱好者嘅福音。

自助区除咗有多款🧃饮品之外仲有好多唔同嘅食品🧆任食,例如多款前菜、冻海鲜🦐、蒸点心、中式汤🥣、糖水甜品同埋多款热盘♨️,其中我就最钟意麻辣小龙虾🦞!

另外🌶️惹味嘅川式烤蚝🦪同埋蒜蓉粉丝蒸扇贝都系😋我心水。