2020-01-13 42 浏览
两个女仔想打边炉,想食好少少,就嚟咗呢间滚得栈,餐厅空间感好较大,舒舒服服,睇住电视打边炉。坐低左之后,侍应姐姐就介绍一下佢哋嘅招牌食品,饮品我哋就叫咗竹䉀水,估唔到系大壶到咁墨鱼胶酿油炸鬼佢油炸鬼十分香脆,墨鱼胶弹牙,绝对有墨鱼味,就咁食有得,我哋个汤底叫咗一个番茄薯仔汤,摆入去浸一阵完全吸晒啲汤,好味😋汤底鸳鸯锅海底椰浓猪骨汤底及番茄薯仔汤,唔好睇佢系一半汤底其实佢都做得好出色,味道好浓郁。招牌手切牛颈脊其实我哋叫咗一个普通size嘅牛颈脊,但对于我哋两个女仔来讲份量都唔细啊,你牛嘅色泽同埋脂肪平均都好好,食落超级有牛味,软滑👍🏻四宝丸一次过可以试晒四款唔同口味,因为呢佢一份券其实有12粒半份就系六粒,如果我哋四种都叫半份就真系食唔晒啦,所以叫四宝就啱啱好。店员推介嘅梅菜猪肉饺佢一份系有六粒,个皮有口感,我馅料呢佢嘅梅菜系有一啲爽口嘅感觉,真系好好味。鳝片鱼肉超级新鲜,超级大块,唔似平时𠮶啲饮食质素,鱼皮好有胶质感觉。牛骨髓好耐打边炉都冇食过牛骨髓,因为真系唔系好多餐厅有。总括来讲服务质素好,店员会主动摆低湿纸巾同干纸巾比我地,环境又坐得舒适,对于散叫你讲啲食物唔会话太贵,晚上9:

墨鱼胶酿油炸鬼

汤底鸳鸯锅

招牌手切牛颈脊

四宝丸

店员推介嘅梅菜猪肉饺

鳝片

牛骨髓
好耐打边炉都冇食过牛骨髓,因为真系唔系好多餐厅有。

总括来讲服务质素好,店员会主动摆低湿纸巾同干纸巾比我地,环境又坐得舒适,对于散叫你讲啲食物唔会话太贵,晚上9:30之后入座有七八折优惠。

2020-01-12
  • 招牌手切牛颈脊