餐厅: Chop Chop 食神叉燒 (宏安道)
资讯:

2021-01-28 328 浏览
外卖有原个砂窝煲仔饭,Gimmick满分,送到上门打开仲热都值得一赞!不过日本肥牛窝蛋煲仔饭 $120只蛋已经全熟(我都明比只生蛋又好似唔合卫生,系我有不切实际既期望,但我叫窝蛋真系谂住有得捞蛋汁...)而另一主要食材日本肥牛系牛肉粒,肉质偏韧,呢个仲要系全餐厅最贵果款,加啲紫菜同洋葱就变东洋风?真系令我非常失望!另一款煲仔饭系北菇腊肠鸡 $80,卖相吸引好多,望落都觉得多𩠌!不过我无食到,朋友话正正常常。另外叫份食神腩叉烧 例牌 $119,望落半肥瘦,肉质唔错,但唔知系咪因为底有层油定蜜糖,食落好痴牙!味道又无乜特别,所以大家都对呢个招牌叉烧兴趣不大。*以上价钱为堂食原价,外卖平台 价格有加有减,但因为朋友落单,所以忘记确实价钱。

日本肥牛窝蛋煲仔饭

北菇腊肠鸡煲仔饭