系附近番工,同同事一个星期最少黎食2次午饭,依度较静又坐得舒服,职员亲切有礼,最钟意食烧鲭鱼&鸡丝炒乌冬,有时亦会食下旋风蛋饭,因为觉得卖相好靓。但我哋以后唔会再黎帮衬,原因是咁的:今日像平时一样过黎食午饭,点咗鲭鱼set lunch, 食物依然好味,但好似系换咗个著黑色衫男主管,唔见亲切细眼肥哥哥,我坐系玻璃窗角落位,已离Open kitchen 算远,进食期间不到半小时,就听到个黑衣主管好大声地呼喝Open kitchen 内的员工至少2次,声大又无礼貌,街市佬咩???当时食紧饭既人全部望向厨房,而且有刚放学既幼稚园小朋友,真系会吓一跳,我本人觉得好反感,觉得成间餐厅质素low晒。仲有咁既人管理,员工肯定被逼吸收好多副能量,个个木口木面,点会做出好既食物,可悲!!!