2013-02-25 79 浏览
和老公二人晚上各自吃了点晚餐,但又想一起庆祝完宵佳节,便选择可以点少少食物都冇人理嘅寿司店老公先到攞飞,晚上九点都仲要等廿几张枱,但等的人不多,决定继续等...三十分钟后,到号码显示仲有两张枱,心想应该就快到,点知门口个姐姐叫返转头,由仲有两张枱变成仲有十张枱,中间有位太太觉得有问题,与经理理论,经理亦只有话系公司规距耍走她其实我都觉得板长的安排入座方式有点古怪,它们会顺号码叫,但当叫到你嘅号码时又会叫你喺门口等等,但系又会继续叫其他的号码,到差唔多叫咗几个号码后,又会叫返你个号码,所以有时会令人觉得混乱叫了五样食物,醋青鱼寿司: 宵夜时段抵食三文鱼亲了迷你丼: 三文鱼籽较少带子寿司: 带子非常鲜美豚肉寿司: 豚肉较"UN"整体服务算不错,叫加水很快回应
叫了五样食物,
醋青鱼寿司: 宵夜时段抵食
三文鱼亲了迷你丼: 三文鱼籽较少
带子寿司: 带子非常鲜美
豚肉寿司: 豚肉较"UN"
整体服务算不错,叫加水很快回应
2013-02-24
$43 (宵夜)