2022-10-10 1542 浏览
提早同仔仔庆祝生日!今次拣咗探索家酒店,book𠮶阵book埋餐厅packageSet dinner 包咗2碗汤,一个沙律,2个main courses ,2份水果🍉应该系南瓜汤🎃都几浓稠,最紧要够热!唔错!鸡肉Caesar salad!可以拣大虾🍤份量都好大,绝对够2个人食!菜都几新鲜叫咗个小童餐俾小朋友,乜都有啲,丰富又有营养另外再叫一份薯条,因为本人系薯条控, main course未到,好想食下薯条先!但系薯条偏咸,个人认为佢哋落得太多盐….Main course拣咗一份龙虾🦞龙虾都几新鲜,用牛油🧈煎香!一大只,份量十足先生拣左羊扒,佢话都几好味,唔骚!餐厅好细心,准备咗个小蛋糕比仔仔🎂Staff都好有礼貌!不时过嚟加水同帮我哋收走啲野,又愿意帮我哋影合照,仲唔系求其影1,2张,系影足十几张唔同角度🤣绝对唔系会无视你𠮶啲,好好

应该系南瓜汤🎃都几浓稠,最紧要够热!唔错!

叫咗个小童餐俾小朋友,乜都有啲,丰富又有营养

先生拣左羊扒,佢话都几好味,唔骚!

餐厅好细心,准备咗个小蛋糕比仔仔🎂

2022-10-07
庆祝纪念