2018-11-23 1906 浏览
happy friday, lunch time就去左simplylife,已经早左去排队,不过都要点3度先有位,好彩食物都上得快,所以都够时间食, 坐低order左牛油果酱牛肉汉堡($108set)同埋冬荫海鲜有机糙米饭,因为今日餐汤系蘑菇汤,所以我同朋友都要汤唔要沙律,另外set会跟一杯iced tea.蘑菇汤唔错,几好饮,不过如果creamy d就更好,牛油果酱牛肉汉堡,佢地既burger不嬲都几好,牛油果酱感觉上健康d无烟肉咁heavy,薯条亦香脆好食,冬荫海鲜糙米饭,本身个酱汁已经做得好好,唔太辣,但又有冬荫公香味,而且酱汁creamy加上糙米饭有咬口,只系个酱加糙米本身都好好食,再加上佢既配料非常丰富,有蚬,虾,鱿鱼,青口,泰国茄子,虽然饭量唔多,但非常好食,如果见到meun有,唔好错过,非常推介。
蘑菇汤唔错,几好饮,不过如果creamy d就更好,
冬荫海鲜有机糙米饭

2018-11-23