2019-10-08
荃湾西站a出口直上开咗条新天桥,隔离有间 Aeon ,行完街去左入面行下,低消费,所以去咗间台式便当食嘢, 烹调过程快五分钟快,就食得百芳卤鸡髀便当 59hkd便当送白饭配菜三款卤水蛋半只 鸡脾size 好大,唔洗点酱都够味,将三款配菜粟米粒/粉丝/榨菜mix埋一齐又甜又咸又酸,加蛋半只,营养够,白饭好多,食左成个餐加特饮都已经饱。+19hkd upgrade 黑糖珍珠鲜奶甜度:黑糖饮落真系以鲜奶做底 ,重本,性价比高,一支都有800ml 左右,珍珠方面,每一粒都好弹牙,份量颇多 ,喜爱珍珠奶茶嘅我也同时爱上珍珠鲜奶。好推介!!+14hkd upgrade 冷冻南投桂花乌龙茶 清香桂花味,配上味道颇厚的乌龙茶,无想过呢个配搭效果好好。饮完送埋个可重用黑白胶樽,用多几次,茶包返到屋企都可以冲多次香酥炸卤鸡髀便当 59hkd便当送白饭配菜三款卤水蛋半只 无论系炸鸡髀又或者系卤水鸡髀价钱都一样 ,厨房虽然细,但大厨手脚快,煎炸食物质素都做得比一般餐厅好,唔会 油腻,炸到爽脆,好快就炸好,炸完鸡脾睇落变大左,唔洗点酱都够味,将三款配菜粟米粒/粉丝/榨菜mix埋一齐又甜又咸又酸,加蛋半只,营养够
百芳卤鸡髀便当 59hkd
香酥炸卤鸡髀便当 59hkd
便当送白饭
配菜三款
卤水蛋半只
无论系炸鸡髀又或者系卤水鸡髀价钱都一样 ,厨房虽然细,但大厨手脚快,煎炸食物质素都做得比一般餐厅好,唔会 油腻,炸到爽脆,好快就炸好,炸完鸡脾睇落变大左,唔洗点酱都够味,将三款配菜粟米粒/粉丝/榨菜mix埋一齐又甜又咸又酸,加蛋半只,营养够,白饭好多,食左成个餐加特饮都已经饱。
小食优惠:
夜市花之丸5粒 15hkd
煎炸食物质素都做得比一般餐厅好,唔会 油腻,炸到爽脆,花之丸都唔例外 ,每一粒,炸好后,大厨加咗少量胡椒粉,食落口味多元化,有口感
台湾香肠18hkd
台湾珍宝肠冇乜特别,okay ,每一片切到薄薄的, 炸得爽。
香酥炸卤鸡髀便当
台湾香肠