同小朋友首次去猫猫Cafe🐱感觉环境舒适干净卫生餐厅还提供脚套俾每位客人员工服务态度友善+猫猫嘅热情❤️另外餐饮区仲有大大个月球打卡位添😍呢次体验整体嚟讲真系唔错👍值得再来!今次我哋点咗四个套餐:1)猫星餐-焗鲜茄牛肉酱意粉+冻朱古力$152焗意粉个人觉得比较干身左啲同酱汁少咗啲如果净追求饱肚嘅话可以系不过不失~饱肚之选😌反而杯冻朱古力好有惊喜,浓浓朱古力唔太甜,上层满满嘅忌廉加上搭配有猫型嘅饼干,打卡一流吖📸2)猫星餐-黑松露带子意粉+冻脑残(万圣节限定)士多啤梨梳打🍓$174黑松露控对呢个一定劲满足🤭带子又厚又够大口感非常丰富👍意粉唔会太硬太淋配搭埋酱汁啱啱好香味扑鼻吸引埋猫猫都抢住过嚟揾食😂3)软壳蟹咸蛋意粉(万圣节限定)$138+冻柚子蜜茶软壳蟹又香口又爽脆,配搭上咸蛋意粉,感觉很特别很创新,见呢款系万圣节期间限定嘅就试吓😋不过略嫌咸蛋味道淡咗少少,意粉又比较干身咗啲,所以感觉一般!4)学生餐-忌廉芝士蟹籽焗鸡扒饭+冻柠檬茶🍋$55原来学生著校服有优惠喔🤭💢💢以呢个价钱去Cafe食个晚餐真心算性价比高!大大块鸡扒份量十足,加上又香又浓嘅芝士🧀️因本身芝士控嘅关系略嫌芝士味道较淡!环
同小朋友首次去猫猫Cafe🐱
感觉环境舒适干净卫生
餐厅还提供脚套俾每位客人
员工服务态度友善+猫猫嘅热情❤️
另外餐饮区仲有大大个月球打卡位添😍
呢次体验整体嚟讲真系唔错👍值得再来!

今次我哋点咗四个套餐:

3)软壳蟹咸蛋意粉(万圣节限定)$138
+冻柚子蜜茶

4)学生餐-忌廉芝士蟹籽焗鸡扒饭+冻柠檬茶🍋$55
原来学生著校服有优惠喔🤭💢💢
以呢个价钱去Cafe食个晚餐真心算性价比高!
大大块鸡扒份量十足,加上又香又浓嘅芝士🧀️
因本身芝士控嘅关系略嫌芝士味道较淡!

环境度:🌟🌟🌟🌟
衞生度:🌟🌟🌟🌟🌟