2021-10-29
女朋友好钟意食水饺 成日去好多地方都话要食水饺🥟 上网见到呢间舖头卖手工水饺 就话要嚟试😮 本身我就麻麻地饺子 觉得比较清淡 唔明有咩好食 直至遇到呢间舖头嘅煎洋葱猪肉饺🤭 煎洋葱猪肉饺 店员同我哋介绍话煎洋葱饺系好好食嘅 所以我地就嗌咗 完全冇谂过饺子可以咁惹味 洋葱味好fresh 加上煎饺好香口 咬落口并冇因为煎饺而穿咗流失晒啲肉汁 绝对系外脆肉juicy 呢碟应该嗌单叫会开心啲🥰 因为真系好推介大家叫👍🏻煎香菇粟米鸡肉饺 粟米味好香 鸡肉饺就冇猪肉饺咁Juicy 但系肉质都唔会太硬 味道都算几清新 食落口好似健康啲🙊云耳椰菜猪肉汤饺 女朋友每次去食饺子都要嗌呢一个经典款 佢话呢间嘅椰菜猪肉饺配埋粉葛豆汤都几夹 而且为只饺子再加咗啲味道🥟 韭菜猪肉汤饺 可能平日会觉得太过草青味 但我觉得呢间猪肉同韭菜比例啱啱好 所以都会推介呢一碟😆嗌饺子可以加钱配埋套餐 日本饭团 系用日本米制造 咬落口更加烟靭 入面仲有啲菜脯同猪肉调味 唔会食落好寡🍙卤水鸡翼两只 鸡翼好大只而且卤得好入味☺️净猪手五件 呢个都好好食 红烧猪手炆得好腍 好容易可以分开啲肉同骨😆 好方便进食 热辣辣食系最好食😋套餐配冻
卤水鸡翼两只 鸡翼好大只而且卤得好入味☺️
套餐配冻热饮品 炎炎夏日我地嗌咗冻奶茶同埋冻柠茶😙