2023-11-03 331 浏览
川婆婆 @chuan_po_po观塘开源道68号观塘广场地下G24-G25号舖唔洗加一!味道评分:☄️(必食之选)>☀️>🌤>⛅️>💨☄️椒麻麻辣鲜牛肉(中辣) $88大家一定要叫鲜牛肉‼️超好食!肉质嫩滑,有肉汁,有调味,有厚度,份量仲好多添✅𩠌&配料亦非常丰富,有弹牙的宽粉、腐皮、荳芽、娃娃菜、葱等等~足料食完超饱😎辣度方面一入口唔算好辣,但越食越辣,啲椒麻感都会若隐若现🤣食到鼻水都流埋,豆浆拯救左我☄️水煮肥肠鱼片(小辣) $88一上枱劲震撼😻份量超级多,认真讲我第一个反应系惨了,咁多食唔食得晒架🤣🤣真系要强调多次超足料!鱼片好滑,肥肠都易咬,个size岩岩好,食落好舒服🥹𩠌&配料如上🙆🏻‍♀️辣度方面,我觉得水煮同椒麻都好似差唔多咁🤣有辣味但我个人觉得可以再加少少川风味🙋🏻‍♀️☀️冻豆浆 $12解辣必备!☀️荔枝茉莉花茶 $10重荔枝味少少甜几好饮!❤️‍🔥记得带备现金,餐厅只收现金~❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~#eat #food #foodie #hkeat #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港餐厅 #香港好去处 #香港美食地图 #

川婆婆 @chuan_po_po
观塘开源道68号观塘广场地下G24-G25号舖
唔洗加一!

味道评分:☄️(必食之选)>☀️>🌤>⛅️>💨
椒麻麻辣鲜牛肉(中辣)
☄️椒麻麻辣鲜牛肉(中辣) $88
水煮肥肠鱼片(小辣)
☄️水煮肥肠鱼片(小辣) $88
荔枝茉莉花茶
冻豆浆

☀️冻豆浆 $12
解辣必备!
☀️荔枝茉莉花茶 $10
重荔枝味少少甜几好饮!

❤️‍🔥记得带备现金,餐厅只收现金~

❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~

#eat #food #foodie #hkeat #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港餐厅 #香港好去处 #香港美食地图 #观塘 #观塘美食 #kwuntongfood #kwuntong #川婆婆 #水煮鱼 #鲜牛肉 #晚餐推荐 #辣
椒麻麻辣鲜牛肉(中辣)
水煮肥肠鱼片(小辣)
荔枝茉莉花茶
冻豆浆