2024-06-18
今日想去朋友屋企玩,想食lunch但食饭时间周围都好多人,朋友介绍左专做外卖便当嘅舖头,就决定买走上去佢屋企食。间舖头位置都有少少隐世,但行多两步绝对值得。兰王酱油渍M5和牛丼 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️难得嚟到,就试下最特别嘅,又兰王蛋又和牛就一定要试。和牛份量够多,煮完唔会硬,仲系好软身,好易咬开,食到油香有肉味,配埋只兰王嘅蛋香,捞埋饭真系冇得输!关东煮10贯 🅰️🅰️🅰️🅰️小食嚟讲,呢10贯个性价比几高,大大旧,选料亦唔错,我特别钟意食只海带,爽得嚟都可以吸到汤头嘅味道,唔错。仲有私心推荐嘅狮子狗(见亲都会叫😂)当然仲有多只兰王蛋啦😆我朋友就叫多个稻庭乌东。我见到个样咁吸引都偷食左d😝只乌东唔系普通货,烟烟韧韧,配埋酸酸甜甜嘅日式芝麻酱,系咁热嘅天气真系特别夹。呢间小店主力做外卖,系大型商场、连锁餐厅林立之下,可以提供到另一d选择畀附近工作嘅人,算系佢嘅一大卖点,重点当然系食物唔错,员工好nice,我地叫餐嘅体验很好,推介畀大家!
间舖头位置都有少少隐世,但行多两步绝对值得。
兰王酱油渍M5和牛丼 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️
关东煮10贯 🅰️🅰️🅰️🅰️