2015-01-16 2565 浏览
朋友有嘢做,所以去食宵夜,贪佢有85折,点知日至四晚十一点后85折埋单先知无左。之前食过姜䓤鱼头煲,好食,但想试新嘢,就出事。叫个沙锅鱼头煲,送到莅啫都唔啫吓,水滴滴,豆腐仲有酸叔味,鱼头尐粉多个李私烟,一尐都唔好食。叫左碟大豆芽炒大肠,大肠无味,豆芽好似无炒过咁一阵草青味,唔系爽,系硬!最揾笨实系个叫鸳鸯骨嘅物体,叫时以为好似生炒骨再淋唔同汁,点知系三块炸到㶶晒干晒剪开嘅猪扒,挞两pat汁落去,成为八十几?唔L系呀?三块猪扒俾两碟酱我收我八十几,仲要㶶同柴到无朋友!好老实,呢间嘢有尐嘢系得,不过千其唔好试嘢,食返尐你食开嘅嘢会好尐,无八五折,老实,我就唔会帮衬,深水埗大L把嘢好食过你!

2015-01-15
$120 (宵夜)