2020-04-27
JUST'er Bar & Restaurant尖沙咀山林道13号地下A1-A2号舖尖沙咀山林道出名多嘢食,今晚试左一间由朋友介绍好过瘾既一间餐厅,呢到需然铺头细细,但都坐得几舒服,最估唔到既就系而家抗疫期间,都好full座无虚席,证明质素有保证餐厅既气氛好正,玩味好重好钟意呢到既摆设同装饰,岩晒约埋成班朋友落黎吹水食饭再睇埋个餐牌,睇得出老板有摆心机落去,好有心思,而且D菜式名好特别,全部都系精心改过,包你笑到LOOK地,最岩听既就系温馨提示: 制作需时 想快去M记讲出左好多餐厅老板既心声薯条炸得好香脆,而猪仔骨亦烤得好入味,唔会太干身,食落仲好Juicy, 再配埋蜜糖酱汁,无得顶呀下次黎必食架无试过咁大方既餐厅,通常出面其他餐厅都系比得半条,但呢到真系比足原条鳗鱼值得一赞。。除左鳗鱼本身,再加埋个酱汁真系无得顶小食方面我地拣左两款都唔错, 鸡翼炸得好香脆即叫即炸,热辣辣好滋味 而玉子烧每一块都系厚切,口感一流
尖沙咀山林道13号地下A1-A2号舖
餐厅既气氛好正,玩味好重
好钟意呢到既摆设同装饰,岩晒约埋成班朋友落黎吹水食饭
温馨提示: 制作需时 想快去M记
讲出左好多餐厅老板既心声