2016-07-12 1070 浏览
顺兴茶档好近顺兴茶餐厅, 揾到去街尾先知行错路~ 大家都小心啦滑蛋系猪仔我或者系好多人既favour , 之前睇左好多食评都赞佢好食, 蛋够滑, 猪仔今日就黎试下啦黎到大约13:30, 唔多人都唔驶排队, 好快咁揾到位仲叫左个三宝滑蛋~ 鸡蛋煮得岩岩好, 够滑叉烧, 牛肉同虾都只系点缀~ 主角的蛋真系帮到唔少手佢地个豉油应该自己调配的, 每个饭都跟个细细既甜豉油汁, 份外珍贵加在滑蛋饭上, 支系好好味呀几样可惜的都系环境啦!热辣辣的情况下,系街头食个饭, 真系唔系人人顶得顺好彩猪仔我为食底之余又唔怕热对我绝对无问题的~ 而且咁食先有风味架嘛另一样可惜既系个滑蛋唔够厚身, 食到咁上下, 就觉得个滑蛋唔够多, 变到个饭好dry , 成为左个甜豉油碟头饭~~~行过朋友可以试下呀

鸡蛋煮得岩岩好, 够滑
叉烧, 牛肉同虾都只系点缀~ 主角的蛋真系帮到唔少手

加在滑蛋饭上, 支系好好味呀

好彩猪仔我为食底之余又唔怕热
对我绝对无问题的~ 而且咁食先有风味架嘛