收藏左呢间打卡餐厅都好耐,早几日放假咁岩个friend 约左系呢间食晏就,先发现原来好抵食👍🏻!以前望过下以为啲野好贵,睇Openrice 啲相呀!装修好似好贵😂嗌咗个芝士竹炭和牛汉堡午餐,跟沙律或者汤先$100左右! 同个friend 一人一个餐,沙律同汤每样一个!share 食真系好抵食! 我个和牛汉堡仲要有跟薯条同沙律!😍😍😍😍😍汤系椰子汤~ 估系真系煲唔系罐头嘢? 系椰子水色,再有一圈椰奶,我仲以前系成碗白色😂 不过好香,都ok。 个沙律唔记得叫咩名,有鸡胸有鬼佬椰菜花 辣辣地几好食!🥹🥹 100蚊有高汁送餐沙律真系好夸张,其实回唔回到本?个和牛汉堡都真系好好食! 好大份!个汉堡扒超juicy! 啲芝士溶咗落去块肉多好邪恶又好正🤩🤩! 个人觉得啲蕃茄青瓜菜都够水份,但系如果个包可以再湿润啲或者多啲沙律酱就好😂 不过成件事已经超Juicy! 顺带一提 个女侍应好Nice 好好笑容同埋招呼😂虽然唔知点解好奇怪佢系着便服,我本身以为佢系客人😂好

2023-08-01
$120 (早餐)
  • 和牛芝士竹炭汉堡