2023-01-02 1128 浏览
平时经过见到成日有人排队,终于有机会试吓佢,由于afternoon tea冇得订位,3点开始食,我哋2:55黎度排左15分钟左右先安排到入座,好快就满座。tea set有几款可以选择,因为冇食lunch,我哋叫左$488@2,好似多啲款式。之后每人可拣一款茶,但tea list入面有过百款茶拣,拣茶应该系最头痛,开头拣左chocolate tea,但员工好好介绍左另一款叫Biller Doux Tea,佢话呢款朱古力味会再出啲,黎到果然好有朱古力味,不过配茶好似唔系好夹。另一杯叫左Apple tea,果茶果然好饮啲😂Tea set包左甜点同咸点,整体味道都唔错㖞,个人觉得甜点比较出色,特别平时觉得好甜的macaroon,呢度都整得唔错,甜度适中,scone就一般。份量ok,唔太大食的食完都觉得好饱。