2024-09-28
餐厅环境舒适,令人放松,服务人员都好有礼貌,整体感觉几好。啲菜式都几有特色,值得一试,一班人饮酒食串烧倾偈好开心!Ohmine 2 grain 二粒米原酒 ($1280@750ml)食串烧配清酒🍶一流!呢支酒好易入口,但有少少米香,同餐厅嘅菜式好夹,可以一试! 有好多菜色都适合配酒饮🍶串烧澳洲特级龙虾 ($118)第一次食串烧龙虾肉!龙虾烧得啱啱好,肉质弹牙,鲜味十足烧鸡皮鸡皮烧得脆卜卜,香气扑鼻,食落口唔会觉得油腻,系一个几好嘅送酒小食!自家制免治鸡肉软骨配生鸡蛋呢个组合系标配啊!鸡肉软骨口感爽脆,配埋生鸡蛋,滑溜溜,好有层次感😋香煎鹅肝野菌饭 ($368)第一次见到咁多嘅鹅肝配饭!鹅肝煎得外脆内嫩,入口即溶,野菌饭香气扑鼻,整体肥美又邪恶😈烧白鳝 ($78)白鳝烧得刚刚好,外面脆,里面嫩,欣赏佢嘅皮烧得香脆干爽🥰免费赠送矶煮鲍鱼!呢个赠品真系好抵食!鲍鱼煮得入味,口感弹牙,食完都觉得好满意😋
有好多菜色都适合配酒饮🍶
串烧澳洲特级龙虾 ($118)
第一次食串烧龙虾肉!龙虾烧得啱啱好,肉质弹牙,鲜味十足
烧鸡皮
自家制免治鸡肉软骨配生鸡蛋
香煎鹅肝野菌饭 ($368)
烧白鳝 ($78)
白鳝烧得刚刚好,外面脆,里面嫩,欣赏佢嘅皮烧得香脆干爽🥰
免费赠送矶煮鲍鱼!