2020-04-04
首先 一入餐厅 环境非常有格调放满唔同嘅动漫人物 打卡一流枱与枱之间 亦都有充足嘅空间 基本上唔会手撞手 店员亦都十分有礼貌 指示我地用膳嘅详情呢度 亦可以选择打边炉落单方面 scan QR code就得 卫生方便刺身全部都好新鲜 值得一提嘅系 寿司手卷做得好用心 细细旧易入口刺身份量十足 口感丰富 相比起刺身 寿司手卷口感会更好对我黎讲 市面上咁多日式放题刺身寿司 就都唔会差太远 反而热食先系睇一间放题做得有冇诚意嘅地方 有几样都想同大家推荐番卤水鸡翼 虽然唔算大只但食落个阵 就好入味亦都唔会炆得太淋身 铁板牛柳粒 粒粒都好有牛味时间掌握得好好 唔会干 又香喷喷非常有大排档嘅质素饮品方便酒精类 汽水 果汁 茶类都有 种类十分十分多另外都罕见有水吧饮品 黑牛白牛都有 而榴连炸弹 就系全日觉得最有惊喜嘅甜品 大大粒 外脆内软 基本上一食就成口榴连我足足叫左四份食 哈哈 雪条方面 佢地竟然有 蓝铁神同孖条 系细细个先食过嘅野,非常有心思 如果都中意怀旧嘅朋友仔 唔好走宝总括 价钱其实同市面上差唔多但质素完全唔输蚀 环境好坐好多打卡又得 服务都好好食物有心思 有诚意 亦都有怀旧嘅风味 呢
放满唔同嘅动漫人物 打卡一流
另外都罕见有水吧饮品 黑牛白牛都有
总括 价钱其实同市面上差唔多
但质素完全唔输蚀 环境好坐好多
打卡又得 服务都好好
食物有心思 有诚意 亦都有怀旧嘅风味 呢几样都系出面极少有嘅
推荐住市区嘅朋友都入黎试一试