po街观塘依间舖头。我下午一点钟八个字去食 安心出行纪录都系到。 埋单时故意换张单 无喇喇多左五十 问点解系依张单$302 唔愣反应 就咁话打错单打少五十蚊敷衍过去 有朋友等紧 就赶时间走左 第二日越想越不对 点击明明张$263概单 无喇喇变302 翻起帐单睇返 扑街帐单系十一点 我明明一点差唔多两点先进间舖喔 就去返间舖想要返一个说法 一个大家姐咁概杨过来一个女人 一上手就想拿帐单 话唔卑帐单点解决问题 我就话梗系唔俾你啦 卑你我点保存证据啊 之后就叫左一个后生d概姊姊 依位姊姊就态度好d 应该系替死鬼来概啦 就咁问系咪收多左钱 好声好气计返d钱之后俾返我哋 我就话我都系需要打翻我原本$263过帐单 死活就话机清左打唔出来概 笑死 如果系餐厅蚀咗钱 上世人的单都可以抄翻出来啦 系咪 咁熟练退翻d钱 赖都唔赖 一定唔系食物打错单啦 一定系有心啦 想收多五十食回扣 大家来依间舖一定要睇清楚张单,唔好俾呢间舖啲po街呃撚咗 咁嘅人都可以做收银 唔知间餐厅你食咗几多钱
2022-06-07
  • 推荐食左大水鱼一条