2020-03-07 536 浏览
依间文青cafe之前已经bookmark佐好耐🙈 因为公司今日又放半日,多佐好多teatime时间🥰 所以就衬机歇下👻.日式慢煮牛肋饭配咖啡☕️$98个牛整得几浓几入味~配饭食都唔会好dry 唔知系咪因为慢煮关系呈软身🙆🏼‍♀️ 而且仲有沙律做伴碟🙈 咖啡拉花拉得好靓😍.开心果蛋糕🍰 $78 +$17 玫瑰🌹latte每日都有唔同既daily cake🙈 好似比较少食到开心果整既蛋糕就trytry佢😍 食落都几清新,有阵阵开心果味感觉比较健康又唔会话太甜👻 个口感好滑,仲有nuts同饼底增加口感🥰 而且唔会话好腻🙈 岩唔钟意食太甜既人🙆🏼‍♀️ 玫瑰🌹latte 整得都好靓😍有渐变色既感觉,搅匀完饮到玫瑰味之余仲饮到咖啡香~.总结,店舖虽然唔算大,装潢主要用白色花花草草做主题,比人好舒适文青既感觉🙈 系一个好好歇息慢活谈下心既好地方🙆🏼‍♀️ 有机会我应该会想再试下bagel😍 听人讲snacks都唔错🤭
日式慢煮牛肋饭配咖啡☕️$98
日式慢煮牛肋饭配咖啡